Politica de Retur

CONDITII DE RETURNARE

Conform ordonantei nr. 34 din 04 iunie 2014 “consumatorul, persoana fizică, beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14 .”

Persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retur conform legislatiei in vigoare.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă , de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă , fax sau e-mail. În acest scop, puteţi folosi modelul de retragere.
” Onlinemob.ro “rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului si a produselor returnate, în conformitate cu art. 1.”
Atentie: conform ordonantei nr. 34 din 04 iunie 2014 art. 16, litera c, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.

Cheltuielile privind transportul cad exclusiv in sarcina clientului.Transportul se va efectua folosind aceleasi servicii de transport folosite la livrare.Produsele livrate prin mijloace proprii precum si cele ridicate de la sediul sau showroom-ul nostru,conform legii nr 51 din 21 ianuarie 2003,nu se considera comert la distanta.

Produsul poate fi returnat numai daca nu prezinta deteriorari produse de manipulare incorecta,este insotit de ambalajul original,precum si de toate actele primite(factura,chitanta,certificat de garantie,etc..)

Firma noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea,transportul,montajul executat de client si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

CONDITII DE RETURNARE-PARTICULARITATI

MOBILIER

a.Mobilierul ce va fi asamblat de catre cumparator nu poate fi returnat decat in ambalajul original si fara defecte rezultate din manipulare si montare

b.Mobilierul ce a fost comandat oe dimensiuni speciale(nu de serie) nu va putea fi returnat

SCAUNE

Scaunele ce necesita montajpot fi returnate in urmatoarele conditii:

a.Ambalajul initial intact

b. Insotite de toate actele primite(factura.chitanta,certificat de garantie etc..)

c.Fara a avea defectiuni fizice sau zgarieturi

Scaunele ce au ca suport roti,dupa asamblare nu vor mai putea fi desfacute decat prin deteriorare fizica.Nu se accepta returnarea acestora dupa ce au fost asamblate.

SALTELE

Saltelele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare de la data achizitiei daca:

a. Nu a fost dezambalata din husa de plastic ce o acopera.Salteaua poate fi incercata,probata fara a fi dezambalata.

b. Nu prezinta deteriorari produse de manipularea incorecta a acesteia.

c. Este insotita de toate actele primite(factura,chitanta,certificat de garantie,etc..)

d. In cazul in care salteaua a fost dezambalata si utilizata,pentru a putea fi inapoiata se achita o taxa suplimentara,deoarece necesita retrimiterea in fabrica pentru schimbarea fetei de acoperire si reambalare.

e. Saltelele pe dimensiuni atipice ce fac obiectul unei comenzi speciale nu pot fi returnate

CANAPELE

a. Canapelele ce fac obiectul unei comenzi speciale pe materiale alese de client nu pot fi returnate

b. Clientul isi asuma responsabilitatea masurilor pentru usile de acces prin care va fi introdusa canapeaua.

In cazul in care aceasta nu va putea fi transportata in interiorul locuintei clientul isi asuma cheltuielile suplimentare(montare si demontare canapea).