.

  Bancuta de trei locuri pentru vizitatori HRC 6051

  Bancuta de trei locuri pentru vizitatori HRC 6051

  HRC 6051

  Bancuta vizitator 3 locuri

  Bancuta de trei locuri pentru vizitatori HRC 6051 cu o alura eleganta, confectionata pe o structura de otel cromata, cu sezutul si spatarul din lemn, tapitate cu ...

  377 lei
  Culoare

  Bancuta de trei locuri pentru vizitatori HRC 6051 cu o alura eleganta, confectionata pe o structura de otel cromata, cu sezutul si spatarul din lemn, tapitate cu piele ecologica si umplute cu burete de inalta densitate.

  Acesta bancuta este recomandata pentru salile de asteptare, salile de conferinte, sedinte, cabinete medicale si alte locuri pentru vizitatori.

  Confortul acestui produs, bancuta de trei locuri pentru vizitatori HRC 6051, este oferit de materialul din care este confectionata, si anume burete de inalta densitate peste care s-a aplicat un strat de piele sintetica moale si durabila, iar rezistenta si eleganta sunt date de structura de sustinere,respectiv de cadrul metalic cromat.

  Inaltimea totala a bancutei este de 85 cm si este calculata de la nivelul podelei pana la cel mai inalt punct al banchetei, inaltime pana la nivelul sezutului este de 46 cm, iar sezutul are o adancime de 50 cm si o lungime utilizabila de 133 cm.

  Mai mult ...
  SCN
  HRC 6051

  No related products...