.

  Scaune directoriale OFF 803

  Scaune directoriale OFF 803

  OFF 803 crem

  Scaun directorial

  Scaune directoriale OFF 803 este un model pentru birou din categoria celor elegante, ce au un design modern, scaune realizate in mare parte din metal cromat, crom ce se i ...

  547 lei
  Culoare

  Scaune directoriale OFF 803 este un model pentru birou din categoria celor elegante, ce au un design modern, scaune realizate in mare parte din metal cromat, crom ce se imbina in mod armonios cu panza de tip mesh.

  Scaunele model OFF 803 au un profil metalic subtire si au formele bine conturate, ce-i confera un aspect placut ochiului, recomandat atat pentru a fi utilizat in biroul dumneavoastra de acasa , cat si cel de la serviciu .

  Scaune directoriale OFF 803 este unul ce a fost special creat pentru a putea oferi un plus de ergonomie si confort utilizatorului, dar are si un design modernist, pentru a fi usor de integrat in orice incapere.Pentru o deplasare facila se poate utiliza bara atasata in spatele scaunulului, si asa mobilitatea scaunului nu va mai reprezenta chiar nici o problema.

  Acest scaun are o inaltime totala ce se regleaza intre 116 si 114 cm, iar sezutul intre 45 si 54 cm.

  Scaunul are sezut cu adancimea de 48 cm si latimea de 46 cm.
  Acest model confectionat in mare parte din metal a fost testat si poate sustine o persoana ce cantareste mai putin de 100 kg si este garantat 24 luni.

  Mai mult ...
  SCN
  OFF 803 crem

  No related products...