.

Scaune bucatarie BUC 1312

Scaune bucatarie BUC 1312

BUC 131-2 crem
149 lei
Cantitate
Add to Wishlist
Stoc epuizat

Scaune bucatarie BUC 1312 sunt scaune bine conturate, usor rotunjite, un amestec perfect intre stilul retro si cel modern.
Acest scaun are eleganta, are o stralucire subtila, o nota de lux, data de picioarele cromate si de statura inalta .

Scaune bucatarie BUC 1312 sunt din categoria scaunelor moderne, ce combina in mod armonios si placut metalul cromat cu pielea artficila .

Sunt scaune cu spatar inalt si decupat in forme moderne, si pot fi utilizate atat in spatii publice cat si in propria locuinta.

Aceste scaune au cadrul metalic acoperit cu un strat crom, iar suprafetele de contact au fost tapitate cu piele ecologica mata , iar din spatar au fost decupate mai multe patrate pentru a crea o senzatie placuta ochiului.

Pentru a utiliza o perioada cat mai lunga a scaunelor de bucatarie BUC 131-2, se recomanda ca manevrarea sa nu se realizeze prin introducerea mainii in golurile spatarului, deoarece greutatea scaunului ar putea duce la deteriorarea acestuia si implicit pierderea garantiei.
Proiectat si testat de producator pentru a sustine greutati de pana la 100 kg.

Scaun cu urmatoarele dimensiuni : inaltime pana la nivelul cel mai inalt al spatarului este de 99 cm, inaltime de la nivelul solului la cel al sezutului 46 cm, iar sezutul are adancimea de 43 cm si latime de 40 cm.

Modelul beneficiaza de o garantei de 24 luni, de la data achizitiei.

Scaune bucatarie BUC 1312 sunt disponibile in urmatoarele culori: rosu, maro, negru, crem, verde, visiniu, portocaliu

Mai mult ...
SCN
BUC 131-2 crem

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Scaune bucatarie BUC 1312

Write your review

No related products...

0
0