.

  • La reducere!
Scaun ergonomic de birou OFF 988

Scaun ergonomic de birou OFF 988

OFF 988 gri

Scaun birou ergonomic

Scaunul ergonomic OFF988 se remarca printr-un raport excelent legat atat de calitate, cat si de pret, precum si prin numeroasele ajustari (reglaje) ce se pot face cu ...

547 lei
Culoare

Scaunul ergonomic OFF988 se remarca printr-un raport excelent legat atat de calitate, cat si de pret, precum si prin numeroasele ajustari (reglaje) ce se pot face cu mecanismul cu care vine echipat .

Scaunul OFF 988 are atat fata sezutului, cat si cea a spatarul tapitate in integralitate cu un mesh de calitate, cu rezistenta buna in timp, mesh-ul asigurand o circulatie optima a aerului.

Produsul are atat baza, cat si cilindru pneumatic utilizat pentru ridicare/coborare este fabricat din otel cromat.

Baza metalica sub forma de stea este prevazuta cu roti pentru ca scaunul sa fie cat mai mobil.

Modelul de scaun ergonomic de birou OFF 988 permite urmatoarele reglaje: -reglajul fata-spate al balansului ; -posibilitatea de a regla pe verticala inaltimea sezutului ; - reglarea curburii spatarului, cu ajutorul unei rotite pozitionate in partea din spate a spatarului.

Scaunul directorial poate sa reziste fara probleme la greutati de maxim 100kg.

Modelul scaun ergonomic de birou OFF 988 are urmatoarele dimensiuni : inaltimea minima de 118 cm si maxima de 128 cm, sezutul se poate regla la inaltimi cuprinse intre 48 si 58 cm, iar sezutul este cu o latime de 44 cm si o adancime de 48 cm.

Produsul OFF 988 are o garantie de 24 luni !


Mai mult ...
SCN
OFF 988 gri

No related products...