.

  Bucatarie Melanie

  Bucatarie Melanie

  MRXBUC16

  Iti doresti o bucatarie moderna ? Este primul lucru la care te gandesti cand planifici  sa cumperi o bucatarie, dupa parerea noastra modern inseamna fronturi din MDF vopsit  solutia cea mai potrivita daca doriti sa aveti un mobilier care sa impresioneze de la prima privire. 

  Termenul de executie 4 saptamani.

   

   
  Transportul in Bucuresti si montajul sunt incluse in pretul afisat, pentru livrari in localitati din raza judetului Ilfov se percepe o taxa de 100 ron pentru transport , in cazul localitatilor din alte judete transportul se va comunica la preluarea comenzii.
  Electrocasnicele nu sunt incluse in pret.

   

  Garantie 5 ani la mobila

  Descriere tehnica:

  Melanie este o bucatarie moderna cu fronturi din MDF vopsit lucios in doua culori ( nuantele de culori se pot alege din mostrar ), carcase din pal melaminat 18 mm cu cant ABS 04 mm, blat termorezistent 38mm grosime, feronerie BLUM Austria,  electrocasnice incorporate ( nu sunt incluse in pret )   corpurile suspendate au usi de aluminiu cu sticla sablata in combinatie cu polite din MDF vopsit cu banda led incorporata, plinta din MDF , inaltator blat aluminiu si manere.  

   

   

  Mai mult ...
  MarexMob
  MRXBUC16

  No related products...