.

  Bucatarie Gregorio

  Bucatarie Gregorio

  MRXBUC108

           Mobila de bucatarie se executa la comanda pentru oferta de pret va rugam sa ne trimieti in formularul de cerere de oferta de mai jos dimensiunile peretilor pe care doriti sa fie amplasata mobila de bucatarie in metrii liniari, colegii de la ofertare va vor raspunde cu o oferta personalizata, modelul din imagine este prezentat cu titlu informativ si poate fi modificat dupa dorintele dumneavoastra in functie de spatiul avut la dispozitie. 

   

  Material carcasa alb perlat 18 mm 
  Material usi MDF vopsit lucios 
  Blat blat termorezistent 38 mm grosime Kindl cu inaltator de aluminiu 
  Feronerie Blum Blum standard sau cu amortizare , cos jolly, picurator vase, suport tacamuri
  Manere Gola
  Termen livrare 4 - 5 saptamani de la plata avansului 
  Garantie 5 ani
  Dimensiuni mobila la comanda se executa pe dimensiunile spatiului
  Cost livrare livrare gratuita in Bucuresti si jud.Ilfov - pentru alte localitati va rugam sa intrebati operatorii nostrii la plasarea comenzii

        

  Tendința de finisare a mobilierului de înalt luciu a fost la modă pentru mai multe sezoane și nu există niciun indiciu că se va termina. Mobilierul de bucătărie lucios este un factor determinant al modernității și eleganței bucătăriei. Culoarea deschisa a mobilei de bucătărie dă impresia de ușurință și subtilitate, provoacă o lărgire optică a spațiului și dă un sentiment de curățenie și sterilitate. Fronturile din mdf vopsit lucios reflectă iluminarea spațiului și a bucătăriei, făcând spațiul mai interesant. Mobilierul din bucătărie va avea semne de utilizare mai puțin vizibile decât pe fronturi întunecate.

   

   

   

  0 lei

  Bucataria Gregorio este produsa cu fronturi MDF vopsit lucios ( nuantele de culori se pot alege din mostrar ), carcase din pal melaminat 18 mm cu cant ABS 04 mm, blat termorezistent 38mm grosime, feronerie BLUM Austria, cos jolly, picurator vase, plinta aluminiu , inaltator blat aluminiu, sticla securizata si vopsita intre corpurile baza si superioare, banda led. 

  Mai mult ...
  MarexMob
  MRXBUC108

  No related products...