INTRODUCERE

Utilizarea site-ului www.onlinemob.ro  implica acceptarea prezentilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. De asemenea www.onlinemob.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Accesand pagina termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

LEGATURI

Marex Mob SRL respectiv www.onlinemob.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

DECLINAREA RESPONSABILITATILOR

Continutul site-ului www.onlinemob.ro a fost alcatuit pe baza datelor obtinute de la reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. Din aceasta cauza Marex Mob SRL:

  • nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Marex Mob SRL de catre reprezentantii fiecarei marci;

  • nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui magazin virtual;

  • precizeaza faptul ca imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot suferi anumite modificari legate de design. In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja, dar nu si alte despagubiri;

  • valoarea maxima a obligatiilor Marex Mob SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Marex Mob SRL de la acest client;

  • toate produsele sunt insotite de certificat de garantie, iar responsabilitatea eventualelor probleme legate de garantie revine in totalitate producatorului produsului respectiv;

  • termenele de livrare pentru mobilierul la comanda se incadreaza de obicei intre 2 si 3 saptamani de la confirmarea comenzii insa Marex Mob SRL isi rezerva dreptul de a mari aceste termene cu anuntarea cumparatorului in prealabil; in cazul celorlalte produse termenele afisate pe site in dreptul acestora sunt valabile pentru cazul in care produsul respectiv se afla in stocul producatorului sau importatorului, in caz contrar termenul de livrare se comunica personal clientului

  • specificatiile tehnice si preturile produselor prezentate pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila, iar Marex Mob SRL nu isi asuma nicio responsabilitate asupra modificarilor ce ar putea surveni.

PROMOTII SI CONCURSURI

Marex Mob SRL stabilieste singura regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului www.onlinemob.ro sau prin mesaje de posta electronica. De promotii beneficiaza doar acei clienti care indeplinesc intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Marex Mob SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Marex Mob SRL, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti fara acordul dumneavoastra. Marex Mob SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. Marex Mob SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Marex Mob SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la reclamatii@onlinemob.ro 

POLITICA DE RETURNARE

Conform ordonantei nr. 34 din 04 iunie 2014 “consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14 .”
Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă , de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă , fax sau e-mail. În acest scop, puteţi folosimodelul de retragere.
Vreaumobila.ro “rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului în conformitate cu art. 1.”
Atentie: conform ordonantei nr. 34 din 04 iunie 2014 art. 16, litera c, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.onlinemob.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Marex Mob SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. Marex Mob SRL, operator de date cu caracter personal nr. 16501, cu sediul în Popesti Leordeni, str. Drumul Fermei Nr,73, Vila 16, jud. Ilfov, având codul unic de înregistrare RO 31935299, număr de ordine în registrul comerţului J23/1939/2013, telefon 021 451 08 85, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.
Colectarea datelor se face in scopuri de reclama, marketing si publicitate.
Sunteţi / nu sunteti obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru reclama, marketing si publicitate. Refuzul dvs. determină imposibilitatea concretizarii acestei activitati.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari : persoana vizata, reprezentantii legali ai persoanei vizate, angajati ai operatorului.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată către S.C. Marex Mob SRL.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

CONDITII LEGALE

www.onlinemob.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.


Produs adaugat cu succes pentru comparatie