Politica De Confidentialitate

INFORMATII COLECTATE : nume, adrese, numere de telefon, cod numeric personal sau serie de CI/BI in vederea facturarii produselor achizitionate. 

Nu inregistram niciodata informatii privind cartea dvs. de credit. In momentul plasarii datelor personale privind cartea de credit sunteti automat redirectionat catre o conexiune securizata a procesatorului de plati online (GECAD ePayment). 

SECURITATEA DATELOR

Firma noastra foloseste serviciul 3D Secure furnizat de GECAD ePayment. 3D Secure ofera o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. El este acum disponibil ca parte a programelor "Verified by VISA" si "MasterCard SecureCode". 


MODUL DE UTILIZARE A INFORMATIILOR

Informatiile colectate de la dvs. se realizeaza numai in momentul plasarii unei comenzi. Datele receptionate sunt folosite pentru buna derulare a procesului de cumparare. Nu facem publica si nu oferim nici unui tert, nici un fel de informatie primita de la dvs. 

Folosim adresa dvs. de email folosita la inregistrare pentru a va putea raspunde eventualelor intrebari privind procesul de achizitie. Ocazional putem trimite oferte promotionale, actualizari de produse, precum si catalogul digital al SC. Marex Mob SRL. Puteti cere stergerea adresei dvs. de email din baza noastra de date in orice moment, trimitand un email pe adresa: unsubscribe@onlinemob.ro  

Ne rezervam dreptul de a inregistra adresa dvs. de ip pentru a putea preintampina eventualele fraude. Aces site poate contine link-uri catre alte site-uri. Nu se asumam resposabilitatea pentru eventualele neplaceri ce ar putea decurge din aceasta actiune.


Produs adaugat cu succes pentru comparatie