mobila-bucatarie-moderna-gregorio-1
mobila-bucatarie-moderna-gregorio-2
mobila-bucatarie-moderna-gregorio-3

BUCATARIE GREGORIO

Cere Oferta

Mobila de bucatarie se executa la comanda pentru oferta de pret va rugam sa ne trimieti in formularul de cerere de oferta de mai jos dimensiunile peretilor pe care doriti sa fie amplasata mobila de bucatarie in metrii liniari, colegii de la ofertare va vor raspunde cu o oferta personalizata, modelul din imagine este prezentat cu titlu informativ si poate fi modificat dupa dorintele dumneavoastra in functie de spatiul avut la dispozitie. 

Material carcasaalb perlat 18 mm 
Material usiMDF vopsit lucios 
Blatblat termorezistent 38 mm grosime Kindl cu inaltator de aluminiu 
Feronerie BlumBlum standard sau cu amortizare , cos jolly, picurator vase, suport tacamuri
ManereGola
Termen livrare4 – 5 saptamani de la plata avansului 
Garantie5 ani
Dimensiunimobila la comanda se executa pe dimensiunile spatiului
Cost livrarelivrare gratuita in Bucuresti si jud.Ilfov – pentru alte localitati va rugam sa intrebati operatorii nostrii la plasarea comenzii

Tendința de finisare a mobilierului de înalt luciu a fost la modă pentru mai multe sezoane și nu există niciun indiciu că se va termina. Mobilierul de bucătărie lucios este un factor determinant al modernității și eleganței bucătăriei. Culoarea deschisa a mobilei de bucătărie dă impresia de ușurință și subtilitate, provoacă o lărgire optică a spațiului și dă un sentiment de curățenie și sterilitate. Fronturile din mdf vopsit lucios reflectă iluminarea spațiului și a bucătăriei, făcând spațiul mai interesant. Mobilierul din bucătărie va avea semne de utilizare mai puțin vizibile decât pe fronturi întunecate.